ΟΡΟΙ-ΧΡΗΣΗΣ

ΟΡΟΙ-ΧΡΗΣΗΣ

Η Nutrition Help Cap Ltd λειτουργεί αποκλειστικά αυτόν τον ιστότοπο. Σε ολόκληρο τον ιστότοπο λέξεις όπως «εμείς και οι δικοί μας» αναφέρονται μόνο στη Nutrition Help Cap Ltd. Όλες οι υπηρεσίες που παρέχονται κατά τη χρήση αυτού του ιστότοπου ενδέχεται να αναθεωρηθούν και να ενημερωθούν. Η πιο πρόσφατη ενημερωμένη πολιτική απορρήτου θα διέπει όλες τις προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχονται.

Η Nutrition Help Ltd Ltd φέρνει αυτόν τον ιστότοπο σε όλους τους χρήστες, όπως και εργαλεία και υπηρεσίες μετά την αποδοχή όρων, προϋποθέσεων, ειδοποιήσεων και πολιτικών που αναφέρονται στον ιστότοπο.

Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας με σκοπό την αγορά ενός αντικειμένου, αποδέχεστε και αποδέχεστε αυτόματα τους “Όρους Παροχής Υπηρεσιών” καθώς και με την πολιτική επιστροφής μας. Οι όροι και οι προϋποθέσεις δεν έχουν περιορισμό, όπως ισχύει για αγοραστές και πωλητές, πελάτες, εμπόρους ή / και συνεισφέροντες περιεχομένου.

Όταν αποκτάτε πρόσβαση στον ιστότοπο Nutrition Help Cap Ltd, ελέγξτε την τρέχουσα έκδοση των όρων και προϋποθέσεων. Εάν είστε τακτικός χρήστης, ελέγχετε περιοδικά τους όρους παροχής υπηρεσιών υπό το πρίσμα τυχόν αλλαγών.

Η WooCommerce φιλοξενεί το κατάστημα Nutrition Help Cap Ltd. Μας παρέχουν την πλατφόρμα που σας προσφέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Ενότητα 1 – ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
1.1. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε στον ιστότοπό μας www.nutritionhelp.gr Αυτός ο ιστότοπος παρέχει μια πλατφόρμα για να σας δώσει την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε ενημερωμένες αγορές των υπηρεσιών μας προς πώληση στον ιστότοπο.
1.2. Σας παροτρύνουμε να διαβάζετε τους όρους και τις προϋποθέσεις συχνά. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο, αυτό σημαίνει ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχτεί τους όρους και τις προϋποθέσεις αυτού του ιστότοπου καθώς και την πολιτική επιστροφής. Μόλις διαβάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις και εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς, πρέπει να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο.
1.3. H εταιρία Νutrition Help Cap Ltd διατηρεί το δικαίωμα να κάνει αλλαγές στους όρους και τις προϋποθέσεις και στην πολιτική επιστροφών, αλλά πρέπει να τις ανεβάσει αμέσως στον ιστότοπο.

ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΟΡΟΙ
Όταν επισκέπτεστε συνεχώς τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε αυτόματα τους όρους και τις προϋποθέσεις του ιστότοπου καθώς και την πολιτική επιστροφής.

ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Ίσως να σας ζητηθεί η διεύθυνση email, ο αριθμός τηλεφώνου, η ταχυδρομική σας διεύθυνση. Είναι σημαντικό κάθε πληροφορία να είναι ακριβής και ενημερωμένη.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΕΛΩΝ
Ως μέλος του ιστότοπου, πρέπει να συμμορφώνεστε με συγκεκριμένους κανονισμούς, ορισμένοι από τους οποίους περιλαμβάνουν:
• Χρήση της υπηρεσίας αγοράς μόνο για το σκοπό που επιτρέπεται από τους όρους και τις προϋποθέσεις.

Αποδοχή της πολιτικής επιστροφής.
ΟΡΟΙ ONLINE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ
Εάν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τους όρους παροχής υπηρεσιών και την πολιτική επιστροφής.

ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
6.1. Όταν επιλέγετε μια υπηρεσία στον ιστότοπο, πρέπει να την αγοράσετε για να σας στείλουμε οποιαδήποτε υπηρεσία.
6.2. Οι τιμές θα εμφανίζονται μόνο σε ευρώ.
6.3. Ο τρίτος πάροχος είναι το PayPal και άλλοι αξιόπιστοι πάροχοι Gateway πληρωμής.
6.4. Πριν από την αποστολή των προϊόντων μας, η πλήρης πληρωμή πρέπει να έχει γίνει και να επιβεβαιωθεί από εμάς. Μετά από 1-2 εργάσιμες ημέρες θα λάβετε το προϊόν.
6.5. Για πελάτες που ανησυχούν για τα στοιχεία της πιστωτικής τους κάρτας μετά την πραγματοποίηση της πληρωμής, βεβαιωθείτε ότι δεν αποθηκεύουμε πληροφορίες πιστωτικής κάρτας πελάτη στις υπηρεσίες μας. Ωστόσο, ο Πάροχος Πληρωμών Πληρωμών (Paypal)θα διατηρούσε αυτές τις λεπτομέρειες σε περιστάσεις, μόνο εάν τις αποδεχτείτε.
6.6. Εάν ακυρώσετε την υπηρεσία αγοράς πριν από την αποστολή της υπηρεσίας που προσφέρουμε, τότε σε τέτοιες περιπτώσεις, θα σας προσφερθεί πλήρης επιστροφή χρημάτων. Μετά την αποστολή δεν δικαιούστε επιστροφή χρημάτων.

ΤΜΗΜΑ 2 – ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται σε εμάς. Περιεχόμενο χωρίς πληροφορίες πιστωτικής κάρτας μπορεί να μεταφερθεί χωρίς κρυπτογράφηση και μπορεί να περιλαμβάνει μετάδοση μέσω διαφόρων δικτύων. Όλες οι πληροφορίες της πιστωτικής κάρτας είναι πάντα κρυπτογραφημένες κατά τη διάρκεια αυτών των μεταφορών.
Οι συνθήκες αυτού του ιστότοπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία αντιγράφων, αναπαραγωγής, πώλησης ή εκμετάλλευσης αρχείων.

ΤΜΗΜΑ 3 – ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Δεν θα θεωρηθούμε υπεύθυνοι εάν τα στοιχεία σας είναι ανακριβή, ελλιπή ή παλιά.

ΤΜΗΜΑ 4 – ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Οι τιμές για τις υπηρεσίες μας υπόκεινται σε αλλαγές και είμαστε υποχρεωμένοι να σας ενημερώσουμε για τέτοιες αλλαγές αλλάζοντας αμέσως τις τιμές στον ιστότοπο.

ΤΜΗΜΑ 5 – ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΗΣ
Είστε υποχρεωμένοι από τους όρους και τις προϋποθέσεις να παρέχετε ακριβείς πληροφορίες. Δεν αποθηκεύουμε ή δεχόμαστε πληροφορίες πιστωτικής κάρτας. Όλες οι συναλλαγές θα πραγματοποιούνται από τρίτους παρόχους όπως είναι το paypal.

ΤΜΗΜΑ 6 – ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ
Σε σπάνιες περιπτώσεις, ενδέχεται να σας παρέχουμε εργαλεία τρίτων. Δεν παρακολουθούμε, δεν εισάγουμε ούτε έχουμε έλεγχο σε τέτοια τρίτα μέρη.Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται χρησιμοποιώντας το εργαλείο τρίτου μέρους είναι με δική σας ευθύνη και διακριτική ευχέρεια. Βεβαιωθείτε ότι εξοικειωθείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις βάσει των οποίων παρέχονται αυτά τα εργαλεία.

ΤΜΗΜΑ 7 – ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Η πολιτική απορρήτου μας διέπεται από προσωπικά στοιχεία που υποβάλατε στον ιστότοπό μας.

ΤΜΗΜΑ 8 – ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
Σε καμία περίπτωση οι διευθυντές, οι εργαζόμενοι, οι πράκτορες, οι συνεργάτες, οι εργολάβοι, οι ασκούμενοι, οι προμηθευτές, οι πάροχοι υπηρεσιών ή οι δικαιοπάροχοι της Nutrition Help θα καταλάβουν ευθύνη για τυχόν τραυματισμό, αξίωση ή απώλεια είτε άμεσα, έμμεσα, τυχαία κάθε είδους απώλεια, έσοδα, κέρδος, εξοικονόμηση, ημερομηνία, κόστος αντικατάστασης ή οποιαδήποτε άλλη ζημιά, είτε βάσει σύμβασης είτε αυστηρή ευθύνη, που προκύπτει από τη χρήση σας.

ΤΜΗΜΑ 9 – ΠΕΡΑΤΩΣΗ
Οι όροι και οι προϋποθέσεις στον ιστότοπό μας παραμένουν λειτουργικοί και πλήρως αποτελεσματικοί. Έχετε το δικαίωμα να τερματίσετε τη σχέση σας με εμάς απλώς εάν σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας και εάν σταματήσετε να κάνετε αγορές από αυτόν.

0
ΚΑΛΑΘΙ
  • No products in the cart.